Ojiya Koitravel

Gemiddeld 3x per jaar reizen wij af naar Japan

Ojiya koitravel heeft ruim 30 jaar ervaring in de koibranche en de afgelopen 18 jaar reizen we gemiddeld 3x per jaar af naar Japan voor de selectie van hoge kwaliteit koi.

Op de Europese koishows hebben we diverse grote prijzen weten te behalen zoals Mature champion, Adult champion, Jumbo champion en meer dan 100 eerste en tweede prijzen.

Op de Tokyo Koishow 2012 zijn we zelfs Champion variety geworden met een Momotaro ginrin Kohaku van 93 cm.

Gezelschap Max

6 personen

Soort reis

All Inclusive

Reizen per jaar

3

Nederlandse reisgids

Ja, Joachim Luisman

Neem contact met ons op voor meer info.

01.

Selecteer uw Koi in Japan

Een droom van elke Koi liefhebber.
Over een paar weken zwemt de Koi in uw eigen vijver.

02.

All inclusive Japan

Reist u met Ojiya Koitravel
Dan All inclusive: Hotel, Reis, eten/drinken.

03.

Klein reis gezelschap

Max 6 personen.
Zodat u de tijd krijgt bij het bezoeken van de kwekers.

Goede contacten opgebouwd met de kwekers

We hebben heel goede contacten opgebouwd met de kwekers in het Niigata gebied en het zuiden van Japan. In het noorden van Japan het Niigata gebergte zitten de kwekers allemaal heel dicht bij elkaar en bezoeken we gemiddeld 6 kwekers per dag afhankelijk van de hoeveelheid selecties die we die dag doen.

  • Mogelijkheid om mudponds af te vangen.
  • Gemiddeld 6 kwekers per dag bezoeken.
  • Advies bij Koi aankoop tijdens de reis.
  • Dag trip Tokyo.

We bieden soms ook de mogelijkheid om mudponds af te vangen samen met de kweker. In het zuiden van Japan zijn de afstanden wat groter en moet je soms wel 3 uur rijden voordat je de kweker kunt bezoeken. Naast het bezoeken van alle gerenommeerde kwekers combineren we de koihunt met diverse stedentrips en dat is mede wat ons zo onderscheidend maakt. De volgende steden doen wij regelmatig aan tijdens onze reizen: Tokyo, Kamakura, Osaka, Hiroshima, Kyoto, Okayama, Himeji, Nagaoka.

Neem contact met ons op voor meer info.

Akasuka, Shinjuku garden, Ueno park, Tokyo skytree

We starten de reis in Tokyo

Op de top van het eiland heb je een mooi uitzicht over de Japanse zee met een geweldige zonsondergang.

Voordat we aan de koihunt beginnen, starten we de reis in Tokyo waar we fantastische locaties bezoeken zoals Akasuka, Shinjuku garden, Ueno park, Tokyo skytree, Het Keizerlijk Paleis en ga zo maar door. We verblijven midden in het centrum van Tokyo in een comfortabel hotel in Shinjuku of in Akasuka center. Verder gaan we ook richting de kust en bezoeken we het schiereiland Enoshima Sea Candle en Kamakura. Het kustplaatsje Kamakura is gevuld met bijzondere tempels, bamboebossen en hier is een van de grootste buddha beelden van Japan te zien. Het Enoshima schiereiland is zeer rotsachtig en hier bevinden zich vele leuke winkels en diverse shrines. Op de top van het eiland heb je een mooi uitzicht over de Japanse zee met een geweldige zonsondergang.

Bekijk meer..