Resultaten met Ojiya

Ojiya is altijd op zoek naar mogelijkheden om de koihobby naar een hoger niveau te brengen en onze klanten iets bijzonders te bieden.

Wij voeren deze koi 8 x per dag met in onze ogen het beste koivoer wat er te krijgen is op de markt Ojiya koifood. Wij hebben een mix samengesteld van supplement, build up extra en color, waarmee de koi gecontroleerd laten ontwikkelen.
Daarnaast zijn enkele rustperioden ingebouwd om de koi niet te zwaar te belasten.

Watertemperatuur

20 / 24 graden

Rust pauze

Ja, +/- 8 weken

Type voer:

Ojiya premium en excellent

Waterbehandelaars

Ja, soort

Neem contact met ons op voor meer info.

01.

Groeiplan op maat

Indien gewenst maken wij
een groeiplan op maat voor U.

02.

10 jaar ervaring

Ruim 10 jaar ervaring
Met resultaat “zie de foto’s”.

03.

Grondig en intensief getest

Daarmee garanderen we een optimaal resultaat
van versheid en werkzaamheid

Uitsluitend Koi die rechtstreeks van de juiste kwekers uit Japan komen.

Ojiya koifood is een hoogwaardig product dat met de grootste zorg ontwikkeld is in de opgroeifaciliteit van koicenter tiel wat tegenwoordig Koi Development Center Tiel heet. Tien jaar geleden zijn we een innovatief project begonnen in Tiel genaamd opgroeifaciliteit Koicenter Tiel. In deze faciliteit voerden we diverse testen uit voor voerfabrikanten in Japan zoals FD koifood. Wij namen hierbij foto’s van Tosai en Nisai die wij volgens uniek concept lieten doorgroeien. Hiervoor gebruikten we destijds FD koifood en de behaalde resultaten deelden we met Japan. Dit was een waardevol leerproces voor ons waarbij we kennis deelden met voerfabrikanten en kwekers in Japan. Vele jaren later hebben we mede met deze kennis en onze relaties en kennis uit Japan onze voerlijn Ojiya koifood gerealiseerd.

  • Rijk aan aroma’s, insectenmeel en bevat Omega-3.
  • Rijk is aan aminozuren dat weer zorgt voor een hoog energieniveau.
  • Met onze toevoegingen van BIO-MOS®️

Ojiya Koifood is een Koivoer rijk aan aroma’s, insectenmeel en bevat Omega-3 rijke algen met een hoog eiwit niveau voor groei. Het is een smakelijk Koivoer dat rijk is aan aminozuren dat weer zorgt voor een hoog energieniveau.
Met onze toevoegingen van BIO-MOS®️ (mannaam-oligosaccharides), organische zuren, astaxanthine, paprika en spirulina zorgen we dat uw koi een goede weerstand opbouwen en de pigmentatie versterkt wordt.

Deze hoogwaardige ingrediënten en onze ervaringen in de opgroeifaciliteit en Japan maken Ojiya koifood tot een topvoer. Vanwege onze grote afname bij onze fabrikanten kunnen we het ook voor scherpe prijzen aanbieden.

Neem contact met ons op voor meer info.

Bekijk meer..