Ojiya Koi Products

Is van ontstaan vanuit het bedrijf Koicenter Tiel.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met koi en aanverwante producten en we zijn sinds 2003 bezig met het ontwikkelen van professionele koi producten en het importeren van hoge kwaliteit Japanse koi. Wij hebben voor Japanse (kwekers?) diverse koi voer en producten getest in onze opgroeifaciliteit die tegenwoordig de naam Koi Development Center draagt.

Hierdoor hadden wij de unieke mogelijkheid om in bakken van 10m3 tot 200m3 diverse testen te doen om uiteindelijk een top product neer te zetten onder de naam Ojiya koi products. Dit alles in samenwerking met Japanse kwekers, een aantal laboratoria en diverse voerproducenten.

Neem contact met ons op voor meer info.

Ojiya Koiimport is actief sinds 2003

Wij importeren hoge kwaliteit koi die wij zelf selecteren rechtstreeks bij de gerenommeerde kwekers. Door onze vele reizen naar Japan hebben we goede banden opgebouwd met deze kwekers, waardoor we elk jaar weer hoge kwaliteit koi mogen selecteren. We hebben inmiddels een solide naam opgebouwd in de Benelux en in Japan.
Daarnaast bieden we onze klanten buiten een hoge kwaliteit koi ook de mogelijkheid tot opgroei van een geselecteerde koi in het Koi Development Center. Dit is een exclusieve kans om een hoge kwaliteit koi op een snelle en gecontroleerde manier te laten groeien en ontwikkelen.
  • 30 jaar ervaring.
  • Persoonlijk advies vinden wij belangrijk.
  • Professionle Koi- en vijvercheck.
  • Eigen Koi productlijn.
Door onze vele koireizen, 30 jaar ervaring en contacten met de kwekers hebben we geleerd wat er nodig is om uw koi gezond te houden. We weten precies welke medicatie er bij een bepaalde parasiet gebruikt moet worden en welke combinaties mogelijk zijn. Om onze kennis te optimaliseren is er diverse malen een Japanse kweker bij ons bedrijf geweest om samen de beste behandel methodes te bepalen.
Persoonlijke service vinden wij belangrijk voor onze klanten en wij bieden dan ook een koi en vijvercheck op locatie aan. Wij kijken dan middels een microscoop na of er eventueel parasieten op de koi zitten en testen wij de waterwaardes van de vijver. Tevens kijken we naar het systeem en geven indien nodig aan waar er verbeteringen nodig zijn.

Neem contact met ons op voor meer info.

Bekijk meer..